Pasen             

   Paaseieren zoeken  

     Met  de      

       Staffordshire Bull Terrier's 

 

           

 

 

 

 

Ja het is weer onze jaarlijkse paaseieren zoekfestijn. En wel met al onze Stafford"s Ook dit jaar gaan we weer hier in de bossen van Geldrop.We lieten eerst onze koffie en eigen gebakken cake lekker smaken, ook de Staffords werden niet over geslagen, voor hun ieder een heerlijk markiesje. Hierna legde Ben Bremmers de spelleider eerst alle spelletjes goed uit en daarna begon de pret.

 

 

 

 

 

 

 

Er moest onder andere met een ei op een lepel hard gelopen worden. Gelukkig waren daar de Staffords hardstikke  blij mee en ook gelukkig waren de hardgekookte eieren!! Een andere opdracht was om van een wollendraad een bepaalde vorm te maken. Bijvoorbeeld een paashaas. Dit leek heel gemakkelijk, maar met al die Staffords erbij was het natuurlijk veel moeilijker dan het al was!!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In plaats van het welbekende Ezeltje prik was het nu haasje pakje en zowel met een blinddoek voor moest je de snor op de juiste plaats van de haas plakken. Verder was er een spel waarbij er een haasje in een mand geworpen moesten worden en was er een snelle estafette race waar je je als haas moest verkleden. Jullie begrijpen nu allemaal wat die Staffords er van genoten hebben om maar van het eieren eten te zwijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wel, hierna moesten er weer paaseieren gezocht worden. Hierbij werden de grote groep kinderen in tweeŽn verdeeld. Ikzelf een groep van groten en een groep van kleintjes. Er werd enthousiast gezocht en heen en weer gerend achter al die Staffords aan en die vonden nog de meesten eieren. Een een Stafford had meteen in de gaten dat een hard gekookt ei ook heel lekker was, na een paar eieren mocht ie niet meer mee doen??.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wel in iedere groep was er ook een Gouden Ei wat gevonden moest worden. In de groep van de oudste kinderen werd dat ook gevonden door een Stafford en wel onze Orit. Tenslotte kreeg ook de paashaas nog een fraai kado, omdat die het toch wel ontzettend warm had gehad in zijn pak. Wederom een zeer geslaagde ochtend!! Met dank aan de familie Bremmers voor het beschikbaar stellen van hun Staffords en hun prijzen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu de zomer weer komt

Ergens blaft er een hond

al zeker vijf minuten  

en om te blaffen is de hemel veel te blauw

ik, in alleen 'n broekje en weinig attributen

wauw! - Wauw!

 

 

 

 

 

ik zie alleen de lucht 

en dan opeens...'n Stafford

ik lig languit en zucht

en het blaffen wordt nu minder.

 

 

 

Copyright
Alle tekst en afbeeldingen op de city's van Dutch Kenstaff zijn tenzij anders vermeld, eigendom van Dutchkenstaff Verspreiding aan derden mag alleen na uitdrukkelijke toestemming van E.Bremmers Dutchkenstaff . Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.